Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT:

Jaki cms dla sklepu online 2023/02/21 11:11 #197425

Jak w temacie. Jakie polecicie najlepsze cms dla sklepów online? Co się Wam najlepiej sprawdziło? Zastanawiam się nad otwaarciem włąsnego sklepu i samodzielnym postawieniem na wordpress

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Jaki cms dla sklepu online 2023/02/22 12:53 #197437

Wordpress jest super, szczególnie jeśli chciałabyś ten sklep postawić sama, wbrew pozorom to nie jest takie trudne. Ważne wtedy, żeby mieć dobry hosting że jak się coś posypie to Ci pomogą, ja tu jestem bardzo zadowolona z lh (z kodem: waznaodwazna jest zniżka). Wordpress ma wtyczki, które pomagają pod seo i jest na tyle popularny, że łatwo szukać pomocy np na yt. Plusem zrobienia sklepu samemu jest to że się swobonie po nim poruszasz. Natomiast jesli możesz wydać więcej kasy i mieć sklep tworzony bezpośrednio dla Ciebie to na pewno jest opcja żeby był lżejszy i dobrze dopasowany, o ile zrobi to ktoś ogarnięty tylko jak się coś wykrzaczy to sobie sama nie poradzisz no i osoba która Ci to zrobi będzie musiała Cię nauczyć jak się po nim poruszać. Z punktu widzenia testera oprogramowania nie polecam sklepu na shoperze, zawsze jest sporo błędów pod kątem intuicyjności dla klienta.

Weź tez pod uwagę kwestie pozycjonowania sklepu:
wzrosty.pl/

Polecam kontakt z agencją wzrosty, powinni powiedzieć jakie działania tutaj bedą najskuteczniejsze dla wypozycjonowania strony.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

• Strona:
  • 1
Moderatorzy: Ghost
Bytomski.pl - 2019 - Wszelkie Prawa Zastrzeżone