Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT:

Podfora 2014/11/20 08:21 #151998

Hej, tak się zastanawiam. Może mogłyby powstać podfora dla każdej dzielnicy? można by w nich dyskutować o problemach poszczególnych miejsc w dzielnicach. Co myślicie?

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Podfora 2014/11/20 13:26 #152019

hm...
ale jak to zrobić?

Np. dodałem wpis do tematu „Vitor czy Victor/Viktor?” który jest w dziale „Historia miasta i zabytki” - jeśli temat byłby w dziale „Stroszek” to nie będzie go już w „Historia miasta i zabytki” w dodatku powstałoby sporo podforów, a każde musiało by mieć swoje kategorie, jak obecnie bytomski (”Stroszek/Polityka i władza”, „Stroszek/Sport i rekreacja”, „Stroszek/Kultura i sztuka” itp.) ???

Chyba, że udało by się to zrobić w sposób krzyżowy – czyli przykładowy wątek „Vitor czy Victor/Viktor?” byłby równocześnie widoczny i na podforum „Stroszek” i w kategorii „Historia miasta i zabytki”.

Podfora 2014/11/20 14:25 #152028

Te problemy, które mamy z forum wam nie wystarczą, że chcecie tworzyć nowe? :)

Podfora 2014/11/20 16:53 #152032

hm...
ale jak to zrobić?

Np. dodałem wpis do tematu „Vitor czy Victor/Viktor?” który jest w dziale „Historia miasta i zabytki” - jeśli temat byłby w dziale „Stroszek” to nie będzie go już w „Historia miasta i zabytki” w dodatku powstałoby sporo podforów, a każde musiało by mieć swoje kategorie, jak obecnie bytomski (”Stroszek/Polityka i władza”, „Stroszek/Sport i rekreacja”, „Stroszek/Kultura i sztuka” itp.) ???

Chyba, że udało by się to zrobić w sposób krzyżowy – czyli przykładowy wątek „Vitor czy Victor/Viktor?” byłby równocześnie widoczny i na podforum „Stroszek” i w kategorii „Historia miasta i zabytki”.

Wiele jest tematów, które pasowałyby do różnych działów.
Może dałoby się stworzyć forum w formie pajęczyny, gdzie do danego tematu wiodłyby nici z różnych działów.
Albo np. w każdym dziale pojawiałyby się nazwy innych działów jako jego poddziały - co jest działem a co poddziałem zależałoby od wybranej przez forumowicza segregacji.

Np. w segregacji według dzielnic, w dziale Stroszek byłyby poddziały: "drogi, budynki, historia, polityka, zieleń itd". I tam można by było wybrać lub tworzyć temat.

A np. w segregacji według Dróg byłyby działy z nazwami dzielnic: "Stroszek, Rozbark, Szombierki itp."

Te same tematy ogólnomiejskie nt. dróg pojawiałyby się w wynikach dla każdej dzielnicy.

W sumie często te same wątki powielają się po różnych działach i z tego robi się bałagan.

• Strona:
  • 1
Bytomski.pl - 2019 - Wszelkie Prawa Zastrzeżone