Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT:

Sprzedaż mieszkania po wykupie z bonifikata 2021/12/22 07:39 #196110

Witam mam problem gdyż zakupiłem mieszkanie z bonifikata mogę je sprzedać kupic ziemię mieszkanie dom do 1roku wszystko fajnie mamy nagrany fajny domek ale musimy dobrać kredyt do zakupu domu, urząd twierdzi że pierw muszę podpisać akt kupna domu potem kredyt co mija się z celem bo pierw się podpisuje umowę kredytu i idzie do banku ,dla mnie to dziwne bo przecież pieniądze ze sprzedaży mieszkania i tak pójdą na zakup domu będzie akt notarialny A czy my dobieramy kredyt to nasza sprawa przecież więc jak to ominąć żeby był dobrze pani w urzędzie mówią że takie mają przepisy że pierw ma być akt notarialny potem możemy kredyt byłbym wdzięczny o każde info jak rozwiązać problem pozdrawiam

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Sprzedaż mieszkania po wykupie z bonifikata 2021/12/23 09:02 #196116

Nie bierze kredyt komercyjny tylko na zakupu domu to jest hipoteczny dlatego musi akt własności posiada bierze komercyjny nie musi posiadać że zakupu domu dokonuje powodzi się.

Sprzedaż mieszkania po wykupie z bonifikata 2023/09/12 10:07 #197807

The clerk at the bank told us that per company policy, we need a notarial deed before we can apply for a loan; if anybody has any insight into this conundrum, we would really appreciate it.

• Strona:
  • 1
Moderatorzy: Ghost
Bytomski.pl - 2019 - Wszelkie Prawa Zastrzeżone