Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Nieruchomości zabudowane na sprzedaż 2021/12/17 20:56 #196094

Na Karbiu vis a vis kopalni do sprzedania zabytkowy obiekt ala kamienica również wystawiona do sprzedaży. Kilkanaście lat temu była siedziba Policji zanim przeniesiono ją do Miechowic.
Nie wiem czy ktoś za 250 tys. kupi w tym miejscu mieszkanie?

www.otodom.pl/pl/oferta/miedzywojenna-ka...-15-mieszkan-ID4eu4p

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Nieruchomości zabudowane na sprzedaż 2021/12/17 23:36 #196095

Różni desperaci ostatnio się zdarzają to może i kupi jako lokatę kapitału skoro w bankach mizeria to zainwestuje w mieście które tak promuje mieszkanie w Bytomiu ale nie mieszkania...

Nieruchomości zabudowane na sprzedaż 2021/12/21 20:54 #196108

Na Karbiu vis a vis kopalni do sprzedania zabytkowy obiekt ala kamienica również wystawiona do sprzedaży. Kilkanaście lat temu była siedziba Policji zanim przeniesiono ją do Miechowic.
Nie wiem czy ktoś za 250 tys. kupi w tym miejscu mieszkanie?

www.otodom.pl/pl/oferta/miedzywojenna-ka...-15-mieszkan-ID4eu4p

Co ciekawe w ostatnim czasie ruszył remont w tym budynku. Jak zresztą widać na zdjęciach, wymieniono wszystkie okna. Pytanie, czy właściciel zamierza doprowadzić prace do końca, czy po prostu picuje budynek pod sprzedaż...

Nieruchomości zabudowane na sprzedaż 2021/12/22 08:21 #196111

Jeśli plany związane ze strefą przemysłową na terenie Bobrka wypalą to może okazać się ta nieruchomość ciekawą opcją pod najem krótkoterminowy.

Nieruchomości zabudowane na sprzedaż 2022/09/19 22:04 #197029

Pamiętacie kupców, którzy protestowali, aby właściciel działki na której mieści się handel na ul. Rostka/Józefczaka?

www.otodom.pl/pl/oferta/na-sprzedaz-grun...ntrum-miasta-ID4iwF1

W tej chwili działki wystawione są do sprzedaży. W/g MPZP teren przewidziany pod zabudowę mieszkaniową z usługami.
Ciekawe czy znajda się chętni? na te działki?
Wiele jest pustych miejsc po wyburzonych kamienicach i nikt sie nie kwapi do kupna działki :(

Moderatorzy: Ghost
Bytomski.pl - 2019 - Wszelkie Prawa Zastrzeżone