Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT:

Filmy darmowe i w pełni legalne 2007/01/19 22:08 #6059

Pewnie myślicie sobie że to jest jakiś żart? Absolutnie nie ! Wasz moderator znalazł niezwykle ciekawą stronę która kierowana jest głównie do koneserów kina. Otóż znaleźć można na niej głównie filmy bardzo stare jeszcze z czasów gdy na ekranach kinowych wyświetlane były dwa kolory. Znaleźć możemy m.in. takie klasyki jak Charlie Chaplin czy Phantom of the Opera ale to jest tylko namiastka całego zbioru. Co najważniejsze wszystkie filmy są w pełni legalne. To dzięki producentom i reżyserom którzy udostępnili swoje perełki kinomanom. Wiadomo w końcu że z każdym rokiem coraz trudniej jest znaleźć film pochodzący z roku 1921, a takich jest tam sporo. Ja już jeden film ściągnąłem i nie ma się czego obawiać. Nie ma żadnych wirusów, a filmy działają bezproblemowo. Nie pozostaje nic innego jak wkleić tutaj adres tej strony i zaprosić was do ściągania oraz dyskusji, na temat tych filmów i niniejszej idei.

www.archive.org/details/feature_films

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Filmy darmowe i w pełni legalne 2007/01/20 00:40 #6070

Zastanawiam się czy będą jakieś tytuły, z czasów II wś nasiąknięte propagandą :) Jutro biore książke i szukam tam jakichś filmów :)
Łukasz Kupidło

Filmy darmowe i w pełni legalne 2007/01/20 11:46 #6085

Wydaje mi się że powinieneś znaleźć coś z tej kategorii. W końcu tam są głównie filmy z tamtego okresu więc nie widzę żadnego problemu. Oczywiście trzeba znać tytuły :P

Filmy darmowe i w pełni legalne 2007/01/21 13:38 #6217

zaproponujcie jeden film i urządzimy sobie dyskusję na jego temat :) , co wy na to?
Gdy patrzę w twe oczy, zmęczone jak moje
To kocham to miasto, zmęczone jak ja

Filmy darmowe i w pełni legalne 2012/02/03 11:50 #92050

• Kasia25
  • Kasia25 Avatar
  • Gość
  • Gość
www.iplex.pl/filmy/smiec,5225

"Śmieć"

Opis: "Rzecz dzieje się w ciągu jednej nocy. Główny bohater Mol właśnie wychodzi z więzienia, gdzie niesłusznie odsiadywał wyrok za morderstwo. Do więzienia trafił tuż przed przewrotem komunistycznym w 1944 roku. Teraz musi stanąć wobec nowej i całkowicie odmienionej rzeczywistości – przesiąkniętej totalitaryzmem Sofii lat sześćdziesiątych. Jego pierwsza noc na wolności to moment, w którym uwalnia się również całe piekło i demony komunistycznego, zupełnie nowego świata."

Fantastyczny film! Gorąco polecam ze względu na klimat tego fimu!

Filmy darmowe i w pełni legalne 2016/08/08 14:16 #167911

Dzięki za tą stronę, myślę że znajdę jakieś ciekawe filmy dla siebie. Najważniejsze że filmy są bezpłatne i można korzystać bez limitów.

Filmy darmowe i w pełni legalne 2018/04/12 15:50 #178398

super strona, na prawde warto zajrzeć, dziekuje,

naszych Polskich starych filmów kilka można zobaczyc na YT
www.youtube.com/user/StudioFilmoweKADR
www.youtube.com/user/StudioFilmoweTOR

Filmy darmowe i w pełni legalne 2021/01/21 21:49 #194118

Znacie jakieś inne strony? Przepraszam, że odkopałam, ale szukam szukam i nie umiem znaleźć czegoś fajnego, polskiego.

twojfilm.online/
seriale.best/

Filmy darmowe i w pełni legalne 2021/01/21 22:59 #194119

Filmy darmowe i w pełni legalne 2021/01/21 23:25 #194123

Nie no prawie się nabrałem.

• Strona:
  • 1
Moderatorzy: Ghost
Bytomski.pl - 2019 - Wszelkie Prawa Zastrzeżone