W dniu dzisiejszym zostałem skutecznie zniechęcony do robienia zakupów w tym miejscu.O godz. 8 rano jak często miałem w zwyczaju udałem się na zakupy do wspomnianego marketu jako że po drodze autem jest to jeden z lepiej zaopatrzonych.Po dokonaniu sprawunków zapakowałem je do auta i udałem się do pobliskiej hurtowni jajek po większą ilość dla siebie i rodziny.
Jakież było moje zdziwienie kiedy po wróceniu z naręczem kilku wytłoczek jaj za wycieraczką zastałem Protokół Nałożenia Opłaty Parkingowej w wysokości 100 PLN bo po zrobieniu zakupów wyszedłem poza ogrodzenie marketu AUCHAN ...
Dwie panie siedzące w czerwonej Yarisce o rejestracji zaczynającej się SD ..... latają po parkingu i wkładają takie kartki za wycieraczkę osobom naruszającym regulamin parkingu.Po dyskusji z osobą obwieszoną plakietkami,identyfikatorami,aparatami,telefonami,długopisami zabrałem swoją szanowną dupę do auta i oddaliłem się z miejsca do którego już nie zawitam. AUCHAN , kiosk , apteka , poczta itd. mają jednego klienta mniej. Inny market zyska.
Cała wizyta trwała łącznie z pyskówką 18/20 minut.
Odwołanie do PRP24.pl złożone
Czekam i radze uważać !