Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT:

Gemlord perły opinie 2023/03/20 16:21 #197471

Cześć,
Proszę o opinie na temat sprzedawcy pereł - sklep Gemlord.pl. Planuję złożyć zamówienie, zależy mi na jakości pereł. Czy to godny polecenia sprzedawca?

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Gemlord perły opinie 2023/03/20 20:54 #197472

Nigdy nie miałem styczności z perłami. Kupując biżuterię z reguły obracałem się w bezpiecznym kręgu złota i różnych kamieni szlachetnych, a perły zostawały w cieniu mojego zainteresowania. Pomyślałem że kupię na próbę kolczyki żonie, cóż, wraz z żoną zakochaliśmy się w perłach.
Miła i profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia. Indywidualne podejście do klienta.
Warto skorzystać z usług tej firmy. Produkty są warte swojej ceny.
Wspaniała biżuteria, bardzo miła obsluga i szybka dostawa.
Duży wybór. Piękne perły, na które nie mogę się napatrzeć. Widać, że najwyższej jakości. Przemiła, profesjonalna obsługa, która z pewnością doradzi w wyborze biżuterii przewyższającej oczekiwania.
Znakomita dostępność, doskonała obsługa, doskonałe doradztwo: szybki i sprawny proces zakupu z wysokiej jakości poradą i 101 wyjaśnieniami na temat pereł i różnic między różnymi rodzajami. Produkt wysokiej jakości w dobrej cenie.

Gemlord perły opinie 2023/03/22 14:08 #197477

Cześć, Proszę o opinie na temat sprzedawcy pereł ....

Dlaczego szukasz opinii o niszowym sklepie z Warszawy akurat na tym forum? Przecież możesz skorzystać z bardziej wiarygodnych źródeł opiniodawczych w necie ..

Nigdy nie miałem styczności z perłami. .....

To Twoje opinie, czy zrobiłeś kopiuj - wklej?

Gemlord perły opinie 2023/03/22 22:02 #197478

A co za różnica?
Przecież nikt rozsądny nie liczy, że dostanie tutaj odpowiedź na takie pytanie.
Kiedyś w armii mówiło się: jaki rozkaz, takie wykonanie.
Tu: jakie pytanie, taka odpowiedź.

Gemlord perły opinie 2023/04/03 17:03 #197494

Czy godny polecenia? Zdecydowanie! Na polskim rynku nie znalazłam ładniejszych pereł niż od Pana Piotra. Jest on rzeczoznawcą pereł i jednocześnie właścicielem sklepu. Profesjonalny człowiek o dużej wiedzy o perłach. Uciełam z nim kiedyś przemiłą rozmowę w trakcie wyboru biżuterii. Piękne perły warte swojej ceny. Polecam.

Gemlord perły opinie 2023/04/26 12:51 #197511

Dziękuję za polecenie. Złożyłam zamówienie i jestem zachwycona. Nie widziałam tak ładnej biżuterii, tak szlachetnych kamieni na żywo. Powiem tak biżuteria zdecydowanie warta swojej ceny ;)

• Strona:
  • 1
Moderatorzy: Ghost
Bytomski.pl - 2019 - Wszelkie Prawa Zastrzeżone