Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT:

Godziny przeglądu instalacji itp. 2018/05/27 22:17 #179146

Mam pytanko, czy u innych zarządców terminy dokonywania przeglądów instalacji, np. gazowej, kominów itp. też są wyznaczane w takich dogodnych dla mieszkańców godzinach, jak w firmach wynajmowanych przez ZBM? Ostatnio wywiesili informację, ze przegląd odbędzie się ........... od 13 o 15. Czy zatem pracujący człowiek ma wziąć urlop, aby ktoś sprawdził instalację. Termin dodatkowy, a jakże, tego samego dnia w godzinach nieco późniejszych. Z tego co wiem od znajomych z innych miast, tam przeglądy robi się wieczorem, jak ludzie wrócą z pracy. Jak to jest u innych zarządców w naszym mieście?

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Godziny przeglądu instalacji itp. 2018/05/29 13:01 #179181

Godziny przeglądów zależą od firm, które je wykonują, ZBM nie ma z tym nic wspólnego.
Ich godziny pracy są dokładnie takie same co większości lokatorów. Niektórzy pójdą na rękę i się umówią nawet po południu.
U mnie ostatnio przegląd kominiarski był robiony w sobotę, bo w tygodniu praktycznie nie ma mnie w domu. Proszę zadzwonić pod numer podany na ogłoszeniu o przeglądzie, z pewnością jest możliwość dogadania dogodnego terminu.

Godziny przeglądu instalacji itp. 2019/03/11 10:59 #183883

• Strona:
  • 1
Moderatorzy: Ghost
Bytomski.pl - 2019 - Wszelkie Prawa Zastrzeżone