Wiesz co, nie chce mi sie tłumaczyć przed tobą po co ktos rzucał race, biegał tam gdzie biegać nie powinien etc. etc. trwaj sobie przy swoich pogladach i pozwol ze ja bede trwal przy swoich, bez wzajemnego obrazania sie. Nie mam za bardzo czasu ani ochoty na taka dziecinade jaka proponujesz. Zycze tobie tylko jednego - zeby nigdy nie spotkalo ciebie ani nikogo z twojej rodziny cos takiego co spotkalo tego chłopaka, jego rodzine, a w szczegolnosci jego syna. Jesli zgadzasz sie aby wtargniecie na murawe stadionu (czego nie kwestionuję) bylo przyzwoleniem na strzelanie do czlowieka jak do kaczki to jest to twoja sprawa. Jesli odpowiada ci zycie w panstwie w ktorym policja uzurpuje sobie prawo do strzelania do ludzi bez ostrzezenia ,w sytuacji, nie powiem ze banalnej, ale na pewno nie starzajacej zagrozenie zdrowia lub zycia - twoje prawo. Pamietaj jednak ze nastepnym razem moga zaczac strzelac do ciebie za to ze przekroczysz predkosc na drodze, no bo w takiej sytuacji tez przeciez spowodujesz zagrozenie zdrowia lub zycia innych. Chlopak zastrzelony w Knurowie nie jest pierwsza ofiara nieprofesjonalnego dzialania policji. Rządzący tym krajem utworzyli jakis czas temu termin "kibol" i podpinają pod to wszystkich i wszedzie, bo tak jest im wygodnie. Media zamiast przedstawiac bezstronnie fakty, jedyne co robia to szukaja sensacji i ukazuja wszystko tak jak jest im i ich mocodawcom najwygodniej. Polska stala sie krajem patologii spolecznej, w ktorej uczciwie pracujacego czlowieka karze się nakładajac na niego podatek, a bezrobotnego lenia dotuje sie zasilkiem. Politycy uwiklani co chwila w jakas afere kręcą lody na grube mln zlotych, istnieja firmy ktore zajmuja sie na potezna skale wyludzeniami podatku vat, ale jak przedsiebiorca nie ma na tyle dochodu zeby zaplacic 1,1 zł daniny pod nazwą ZUS, staje sie natychmiast wrogiem publicznym numer 1, ktorego trzeba złupić i doprowadzic do bankructwa, byle szybciej. Sluzba zdrowia dziala na zasadzie znajomosci, zdobyc prace w jakimkolwiek urzedzie bez znajomosci i plecow w postaci ciotku, wujka, znajomego jest niemozliwe. Zamiast tego oferuje sie ludziom po szkole zarobki na poziomie 2 tys zł brutto i wspiera becikowym w kwocie 1 tys zł. To jest smiech na sali w jakim panstwie my zyjemy, a wszystkie dzieki sitwie "magdalenkowej" która łupi obywateli od 25 lat.