Witam
Zastanawiam się nad policealką i chciałabym zrobić technika rachunkowości. Czy jest ktoś, kto ukończył taki profil? Polecacie jakąś szkołę? Co sądzicie o Profesji, Copernicus, Cosinus? Czy jest aż tak źle z tymi szkołami, że liczą się tam tylko pieniądze a nie uczniowie? Jestem po ogólniaku i chciałabym zdobyć jakiś zawód a na studia niestety nie moge sobie pozwolić, tym bardziej na wyrzucenie pieniędzy w błoto i zmarnowanie 2 lat. Proszę o wszelkie opinie.
wiesz co nie ukonczylam co prawda tego profilu ale mialam do czynienai z rachunkowoscia i ludzmi którzy w tym pracuja... Powiem ci ze pracy po tym jest.. no wlasnie jest... duza rotacja jest w tym zawodzie, wlasciciele biur rachunkowyc wykanczaja psychocznie. Mama kilkanascie takich kumple co w tym pracowaly, dorabialy sobie na studiach i nie słyszalam zeby która kolwiek nei narzekala, ze roboty wiecej niz da sie zrobic, pracowaników mało i do tego płaca nie adekwatna do wykonywanej pracy.
Ja skonczylam dodatkowo policelanke na kierunku administracja

w centrum edukacji 7 w zabrzu i jestem zadowolona, bo od poniedzialku do piatku biegalam na studia dziennne za zarzadzania a co 2 weekend do tamtej szkoły i teraz mam 3 zawody i robie 4

i wszystko z zarzadzaniem ,a dministracja, prawem itp na dodate NIC NIE PŁACILAM ZA TA POLICEALKE

fajnie mi sie tam chodzilo
Polecam i pozdrawiam . W bytomiu tez sie otworzyla ta szkola

:yeah: