Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT:

Budżetu Obywatelskiego w tym roku nie było 2017/11/12 22:32 #175068

Bytomski Budżet Obywatelski funkcjonował przez trzy lata. Pierwsza edycja miała...

Czytelnicy "Życia Bytomskiego" na pierwszej stronie mogli zobaczyć ogłoszenie podpisane przez Damiana Bartylę o treści "Mieszkańcy mają możliwość głosowania na wybrany projekt budżetu obywatelskiego". Niestety to kłamstwo. W tym roku Budżet Obywatelski w Bytomiu się nie odbył.

Czytaj więcej...

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Budżetu Obywatelskiego w tym roku nie było 2017/11/13 21:22 #175083

W zeszłym roku budżet niby był, ale na przykład nigdzie nie mogłam znaleźć informacji na temat tego ile głosów dostały projekty, które nie zostały wybrane do realizacji. Dwa lata temu było to jawne. Moim zdaniem to co najmniej dziwne czemu nie podano liczby głosów na poszczególne projekty.
No i był totalny brak informacji.

Budżetu Obywatelskiego w tym roku nie było 2018/02/23 14:57 #177538

Oby w tym roku było to lepiej zorganizowane o ile w ogóle będzie... Orientuje się ktoś? Mimo wszystko nie wolno zapominać, że budżet obywatelski jest szansą na zrobienie czegoś dobrego. Jeśli ktoś ma odmienne zdanie to odsyłam do tego tekstu: Jakie korzyści niesie ze sobą wprowadzenie budżetu obywatelskiego? budzet-obywatelski.pl/jakie-korzysci-nie...zetu-obywatelskiego/

Budżetu Obywatelskiego w tym roku nie było 2018/02/24 09:48 #177552

• Morfi
  • Morfi Avatar
  • Gość
  • Gość
Z tego co wiem to budżet obywatelski będzie, przynajmniej w dzielnicach juz do niego przygotowywują projekty :)

• Strona:
  • 1
Moderatorzy: Robert CzykielGhost
Bytomski.pl - 2019 - Wszelkie Prawa Zastrzeżone