Na temat czy też nie ale macie co poniektórzy swój wybór...powoli nam się robi kraj 3 świata...zamiast się zająć korona kryzysem , to PiS wziął za wchodzenie w sferę osobista i decydowanie, zmuszanie do kobiet do rodzenia bez względu na okoliczności...w ogóle teraz najlepiej nie robic prenatalek... na szczęście nie miałem nigdy tych trudnych delematow...ale uważam , że to powinna być decyzja mojej kobiety i moja , a nie Kaczora , który dzieci nie ma czy Pawłowicz...cholerny 3 świat...i żeby nie było, mam poglady centrowe, a czasem konserwatywne, aborcja jest dla mnie czymś złym , ale te parę wyjątków miało sens , ludzki po prostu , i jak pisałem kiedyś żeby się pare osób nie zdziwiło jak kiedyś na fali odwrócenia wygrają lewicowi i nam zrobią całkowita wolność pod tym względem...najgorsze są skrajności...w ogóle jak ktoś nie czuł strachu przed każdą prenatalka, nie wiedział czego się spodziewać i co robić powinien siedzieć cicho, a tutaj niestety Kosciol czy samotni politycy będą decydować, cholerny cholerny 3 swiat