BOGAĆCIE SIĘ,
czyli
CZEMU SŁUŻY ALGORYTM BARTOSIKA.
Pozornie jestem przekorny, i sam sobie zadaję kłam w treści ulotki i tytule posta.
Ale tylko pozornie.
Bo nie chodzi mi ani o PiS-owską JAŁMUŻNĘ, ani ŻEBRANINĘ w UE, bo te są głęboko amoralne i wyniszczające dla charakteru narodowego Polaków. Poza tym, wciągają pokolenia wnuków i prawnuków w pętlę niezawinionego zadłużenia przyszłych pokoleń.
Chodzi mi o pracę i bogactwo z niej płynące. która daje trwałe, a nie kruche, pozorne i przemijające fundamenty sukcesu.
Państwo musi przestać być PODATKOWYM OPRAWCĄ, i karać za rzetelną pracę !
Więc co WASZE - WAM, co BOSKIE - BOGU, a PAŃSTWU - CO NIEZBĘDNE !!!
Systemową gwarancją tej zasady i samoograniczania się omnipotencji i żarłocznych apetytów państwa, jest Algorytm Bartosika, w którym jedynym podatkiem, jest podatek od wartości dodanej w działalności gospodarczej osób prawnych i osób fizycznych.
Zaś wszystkim podejmującym pracę, po wejściu w życie Algorytmu Bartosika, daje się wybór :
- albo bezpodatkowe i bezskładkowe wynagrodzenie, ale w zamian "obywatelska emerytura" i "podstawowy koszyk świadczeń leczniczych", z uwzględnieniem DOBROWOLNOŚCI zawierania umów na opiekę zdrowotną i emeryturę w instytucjach na rynku finansowym,
- albo wypracowana emerytura i świadczenia medyczne na obowiązujących dotychczas OBLIGATORYJNIE zasadach, lecz wynagrodzenie netto, obarczone podatkami i składkami.
Hasło BOGAĆCIE SIĘ, jest centralnym punktem mojego programu, który chcę - z Waszą pomocą - propagować po wejściu do Sejmu.
I powodem, dla którego liczę na Wasze poparcie.....
(
www.facebook.com/waldemar.bartosik.56)